Cand ati apelat ultima oara la un prestator?

sâmbătă, 17 noiembrie 2007

Sfaturi Feng Shui

Formele cele mai bune in alegerea unui teren sunt cele patrate sau dreptunghiulare. Evitati formele neregulate ale unui teren pentru ca pot afecta norocul si sanatatea. A se evita in special loturile cu multe colturi si cele in forma de triunghi. Partea din fata a terenului trebuie sa fie mai joasa decat cea din spate, in nici un caz invers. In fata casei ar trebui sa fie un bazin sau o piscina, un lac sau un rau linistit, dar in nici un caz un bazin cu apa statuta sau o fantana - fantana se crede ca atrage spirite.

In general, este bine sa se evite cladirile cu forme neregulate sau ciudate.
Aveti grija la casele aflate intr-o fundatura de drum.Evitati sa stati intr-o casa spre care este indreptata o strada.
Evitati plantarea copacilor mari in fata casei, in special in fata intrarii principale fiindca blocheaza energia qi pozitiva sa mai intre in casa.
Casa nu trebuie sa aiba in fata sau langa ea: un cimitir, o morga, orice alt fel de locuri religioase de rugaciune, un comisariat de politie, cladiri in forma elementului Foc, exemplu acoperisuri ascutite.
Usa principala nu ar trebui sa aiba in fata un copac sau un felinar, nu ar trebui sa aiba in fata scarile sau un colt ascutit indreptat direct spre ea, nu ar trebui sa fie blocata in apropierea ei de un zid, nu ar trebui sa fie fata in fata cu usa de serviciu. Dimensiunea usii principale ar trebui sa fie proportionala cu dimensiunea casei.
Sufrageria trebuie sa fie bine luminata, preferabil cu lumina naturala de la o fereastra / balcon. Dimensiunea sufrageriei nu trebuie sa fie mica. Nu amplasati oglinzi pe tavanul sufrageriei, nu puneti prea mult mobilier.
Nu este favorabil ca dormitorul sa fie deasupra bucatariei, garajului, toaletei / canalizarii. Nu amplasati plante, acvarii sau orice tablou care reprezinta apa in dormitor. Motivul pentru care nu trebuie amplasate plante in dormitor este ca plantele sunt energie yang, pe cand dormitorul este un spatiu de odihna yin. Evitati instalarea unei oglinzi pe usile exterioare ale dulapului sau oriunde in dormitor. Majoritatea maestrilor Feng Shui spun ca nu este favorabil sa ai nici o oglinda in camera in care dormi. Patul nu ar trebui amplasat sub o grinda.
Bucataria nu ar trebui sa aiba forma rotunda sau neregulata. Nu incercati sa energizati bucataria cu figurine Feng Shui sau oglinzi. Cuptorul nu trebuie amplasat in zona NV - cauzeaza pierderi de servici si bani. Nu ar trebui sa existe ferestre mari in spatele aragazului.
Toaleta nu ar trebui amplasata langa intrarea principala.

Este recomandat ca usile sa se deschida in interior pentru a lasa energia Qi sa patrunda in casa,in loc sa se deschida in exteriorul oricarei camere

http://tips-tricks.online-gratuite.ro

Niciun comentariu: